AYLİN KOKOZ ÇENELİ

GIDA MÜHENDİSİ / B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI / SOSYAL HİZMET UZMANI

Aday Hakkında

2019 yılından bu yana tecrübelerim, aldığım eğitimler ve sertifikalar ile birlikte sosyal hizmetler alanında ve endüstriyel üretim, özellikle kalite,arge ve iş sağlığı güvenliği departmanlarında yönetici olarakprofesyonel kariyerimi daha ileriye taşımayı hedefliyorum.

Location

Eğitim

S
SOSYAL HİZMETLER 30.07.2023
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
G
GIDA MÜHENDİSLİĞİ 28.08.2019
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Y
YÜKSEK LİSANS İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 07.02.2022
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

İş Deneyimi

B
B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI 17.07.2023 - 11.03.2024
EGE İŞTEN Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi

-İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili eğitimleri planlamak ve uygulamak -İş kazası ve ramak kala olay analizlerini yapmak ve raporlamak -Acil durum planlarını hazırlamak -İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda gerekli istatistikleri , yıllık çalışmaplanı ve raporlamaları hazırlamak -Saha denetimlerini gerçekleştirmek ve raporlamak -İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatı gereği yapılması gereken periyodikbakım, kontrol ve ölçümleri planlamak ve kontrol etmek -İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili mevzuata uygun çalışmaları yapmak vedüzeltici ve önleyici faaliyetleri gerçekleştirmek

S
SORUMLU YÖNETİCİ =İSTİHDAMI ZORUNLU PERSONEL 19.11.2019 - 03.01.2023
SOFRA COMPASS Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş.

SORUMLU YÖNETİCİ ( TEMMUZ 2020 – OCAK 2023) -2000 kişilik 3 vardiyalı projede genel mutfak ve 7 adet birimyemekhanelerinde gıda güvenliği başta olmak üzere personele gereklieğitimleri vermek -Projedeki iç ve dış (müşteri) denetimlerini gerçekleştirmek veraporlamak -ISO 22000, ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001, ISO 10002 yönetimsistemleri ve şirket prosedür talimatına göre ekibi yönetmek, takipetmek ve destek çalışmalarını gerçekleştirmek -İş Sağlığı ve Güvenliği' ne ilişkin faaliyetleri yürütmek ve raporlamak ASİSTAN PROJE MÜDÜRÜ (KASIM 2019- TEMMUZ 2020) -2000 kişilik 3 vardiya genel mutfak ve 7 birim yemekhanesi olan projede her vardiyanın; -Sevkiyat hakimiyeti -Kalite-İSG yönetimi -Personel yönetimi -Müşteri ilişkileri -SAP Mal Kabul, sipariş yaratma

İ
İŞLETME MÜDÜRÜ 09.01.2023 - 10.02.2023
SODEXO Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş.

- 600 Kişilik 3 vardiyalı projede toplu yemek üretimi ve servisikonusunda müşteri ilişkilerini yönetmek - Personel yönetimi, eğitimleri -Menü planlama, maliyet, raporlama, puantaj yönetimi -Kalite yönetimi, -İş Sağlığı ve Güvenliği' ne ilişkin faaliyetleri yürütmek ve raporlamak

S
STAJYER SOSYAL HİZMET UZMANI 15.06.2023 - 16.07.2023
T.C Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Manisa İl Müdürlüğü

-Sosyal ve ekonomik destek (SED) ve korunmaya muhtaç çocuk (KMÇ) birimlerinin işleyişi hakkında bilgiler öğrenilip çalışmalargerçekleştirilmiştir.

Sertifikalar ve Belgeler

1
1. SEVİYE YANGIN EĞİTİCİ EĞİTİMİ 10.2023
B
B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI -ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI HAZİRAN 2023
İ
İLK YARDIMCI BELGESİ HAZİRAN 2023
SAĞLIK BAKANLIĞI
I
IFS GIDA VERSİYON 7 TEMEL BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ -ALİZE AKADEMİ