Aday Hakkında

Aldığım eğitim, bilgi ve deneyimlerle vizyonunuz ve misyonunuz çerçevesinde bunu en iyi şekilde değerlendirmek, kendimi geliştirmek ve çalıştığım kuruma en iyi şekilde katkı sağlamak istiyorum.

Location

Eğitim

S
Spor Yöneticiliği / Beden Eğitimi Öğretmenliği 2013-2017
Balıkesir Üniversitesi - Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

İş Deneyimi

İ
İdari İşler ve İnsan Kaynakları Destek Personeli Mart 2019 - Ekim 2019
Tukaş A.Ş - Akhisar Süleymanlı OSB

Şirket araçlarının bakım ve onarımlarının takibi. Firma adına kargo, evrak, malzeme ve personellerin ulaştırılması. Yemek organizasyonların takip süreçleri. Servis güzergahlarının vardiya saatlerine göre düzenlenmesi , aylık kontrolleri ve araç sayılarının tablo üzerine takibi. Şirket içinde kullanılan çay ve kahve makinalarının arıza durumlarının bildirilmesi ve takibi. Taksi organizasyonları. Özel günlerde hediye dağıtımlarının organize edilmesi. Çevre temizliği ile ilgili görev planlamalarının yapılması. Personel tarafından kullanılan kıyafet ve malzemelerin tedarik ve stok takibi, ihtiyaç haline göre dağıtılması. Firma içi hasarlı veya yeni yapıların çözümlenmesi için ilgili firmalardan teklif alma ve yapım aşamasında takibi. İdari işler birimi tarafından gerçekleştirilen eylemlerin aylık periyodik rapor hazırlanması. İSG birimi ile koordineli çalışmalar yapmak. Ve fabrika çalışanlara uygulamalı faaliyetler düzenleme.

İ
İdari İşler Personeli Ekim 2020 - Şubat 2022
Maxion Jantaş A.Ş

Şirket araçlarının bakım ve onarımlarının takibi. Firma adına kargo, evrak, malzeme ve personelleri ulaşım ve takibi. Yemek organizasyonlarının takip süreçleri. Servis güzergahlarının vardiya saatlerine göre düzenlenmesi , aylık kontrolleri ve araç sayılarının tablo üzerine takibi. Şirket içinde kullanılan çay ve kahve makinalarının arıza durumlarının bildirilmesi ve takibi. Taksi organizasyonları. Personel tarafından kullanılan kıyafet ve malzemelerin tedarik ve stok takibi, ihtiyaç haline göre dağıtılması. Özel günlerde hediye dağıtımlarının organize edilmesi. Çevre temizliği ile ilgili görev planlamalarının yapılması. Temizlik ürünlerinin takibi ve siparişi. Firma içi hasarlı veya yeni yapıların çözümlenmesi için ilgili firmalardan teklif alma ve yapım aşamasında takibi. İdari işler birimi tarafından gerçekleştirilen eylemlerin aylık periyodik rapor hazırlanması. İSG birimi ile koordineli çalışmalar yapmak. Ve fabrika çalışanlara uygulamalı faaliyetler düzenleme.

İ
İdari İşler Uzmanı Aralık 2022 - Haziran 2023
Mnd İzolasyon ve Teknoloji A.Ş

Şirket araçlarının bakım ve onarımlarının takibi. Yemek organizasyonlarının gerçekleştirilmesi , aylık menü toplantıların yapılması. İdari işler birimi tarafından gerçekleştirilen eylemlerin aylık periyodik rapor hazırlanması Çevre temizliği ile ilgili görev planlamalarının yapılması. Temizlik ürünlerinin takibi ve siparişi. Servis güzergahlarının vardiya saatlerine göre düzenlenmesi , aylık kontrolleri ve araç sayılarının tablo üzerinde takibi ve fiyatlandırma üzerinde aylık maliyetin çıkartılması.

D
Danışma Personeli Ağustos 2023 - Temmuz 2024
HSA Enerji A.Ş

Şirket araçlarının Km takibi. Şirkete giren araçların kayıt ve bilgilerinin tablo üzerinde takibi. Üst Yönetim kadrosunun fabrikada bulunma saatleri ve gerekli bilgilendirmelerin yönlendirilmesi. Fabrikaya gelen ürün ve kargoların teslim alınıp, gerekli birimlere yönlendirilmesi. Menüde bulunan yemeklerin eksiksiz ve tam şekilde geldiğinin teyit edilmesi.

Sertifikalar ve Belgeler

S
SRC 4-Psikoteknik 2024
Hikmetpınar Sürücü Kursu
İ
İlk Yardımcı Kimlik Belgesi 2023-2028